Mega Yachts

A closer seem at the Equanimity





Viral movie and pics show the inside of the “Equanimity” that is at the moment in the custody of the Malaysian Federal government at Port Klang, Selangor. The RM1bil superyacht was seized in the waters of Indonesia in February at the ask for of US authorities as component of a multibillion-dollar corruption investigation launched by the Department of Justice linked to 1Malaysia Development Berhad (1MDB). The determination by the Indonesian governing administration to hand in excess of the superyacht to Malaysia was achieved following a private ask for by Primary Minister Tun Dr Mahathir Mohamad, who experienced visited Indonesia in June.

supply

36 comments

  1. Jgn suruh org naik ramai2…rosak kayu lapik…jatuh sgt harga nk jual balik nanti…

    Reply
  2. all of the attention focused on the ship so the gov don’t need to fulfill their promises 😂

    Reply
  3. As a Malaysian. It is Very disappointing

    Reply
  4. Pukimak najib…..mampuih la hg cepat2

    Reply
  5. Greed and Corruption,one of the most evilest shit on earth . People doesn't realize how destructive this two is,nuclear bomb seem insignificant compared to them.

    Reply
  6. Our hospitals need upgradings.dgn duit dari yatch ini so much we can do.sayu hati ni bila kenangkn tergamak mereka ambil duit rakyat utk kesenangn hidup mereka.

    Reply
  7. The music, Mai goodness, could you have picked something better

    Reply
  8. high profile of white collar crimes…. most the politics are influenced by top end entrepreneur

    Reply
  9. Very apt background music too, well done The star!

    Reply
  10. ni baru 1blion…- ni bukti jloh…mastermein dalam kerugian duit yg banyak..dia orng tengah yg telah memperbodoh dalam pelaburan …- beraksi dengan manusia yg bernafsu keduniaan.

    HARAP pada semua inin satu penajaran …umno berjasa pada rakyat terlalu lama..- kerana satu pemerintah yg diberi kepercayaan dari rakyat terlalu boros untuk mencari keuntungan ….kita kehilangan keharmonian keceriaan dan berpecah belah…sama sama kita bersabar dan memperbaiki..semua salah angap yg di lemparkan pada semua ahli semua menteri yg sama sekali tidak tahu tetapi telibat sama atas tuduhan..

    Keadilan perlu di buktikan..jangan lah terlalu mencari kesalahan jika tidak tahu mana hendak di tuju kan…soalan…

    Reply
  11. lagu menakutkan jee

    Reply
  12. who owns the yacht and why did he buy such a big yacht

    Reply
  13. Kapal ni susah nak dijaga dan high maintenance…lagi kena bayar gaji crew…..sebab tu jo low lepaskan haknya….dia pandai

    Reply
  14. Macam istana terapung… Cilaka rosmah bijan… Nafsu serakah betina kampong membedal harta rakyat mesia

    Reply
  15. Wat do u get with a mix of bugis man n a chinese,bugicheese

    Reply
  16. when a greedy chinese man and bugis man become con man.

    Reply
  17. Hmmm……Alhamdulillah ! BN/UMNO kalah dalam PRU14 lalu …kalau tak lagi banyak skandal berskala "MEGA" 1MDB akan berlaku lagi ……umum mengetahui selama ni pun banyak skandal kewangan telah berlaku cuma ianya samada berjaya di tutup (di diamkan) seperti skandal BMF di HongKong 1985 ( RM 2.5 billion )…..ini bukan bermakna kerajaan sedia ada PH adalah yang terbaik… tetapi PH cuba menjadi lebih baik dengan menghapuskan segala penyelewengan & pembaziran dalam perbelanjaan wang Rakyat….rakyat M'sia yang educated dan sentiasa mendahulukan ilmu & kewarasan fikiran daripada sentimen agama, politik & perkauman akan menyokong segala kebaikan yang akan di lakukan oleh kerajaan sedia ada……jika akan datang kerajaan PH pun 2 x 5 …maka rakyat akan tendang PH dan menyokong pihak lain………

    Reply
  18. heiiiiii that's my ship………..my money inside this ship

    Reply
  19. Looks so spacious for a yacht

    Reply
  20. Duit rakyat Msia tu… airmata dan peluh rakyat yang bayar cukai….

    Reply
  21. Bring back that fat pigs! And roast him!!

    Reply
  22. Malaysians were robbed ….so that he could spend billions on this luxurious yacht

    Reply
  23. .If he buy a small yacht instead..let's say 2 even…He would probably get away with it..there's just billions missing and won't be recovered..This is massive extravagance at it's best..greed overcloud his conscience..and he's paying a hefty price ..his freedom

    Reply
  24. Gym ada, sauna pon ada…Jho gemuk macam babi jugak

    Reply
  25. Betul-betul memberikan ketenangan….

    Reply
  26. So is it open for rental for a day? I need it badly🤗

    Reply
  27. Jho low takda teloq.penakut nak mampoi

    Reply
  28. I am surprised that it only has quarters for 28 crew members. I had imagined that such a ship would take at least dozens of crew members to run smoothly, especially if you include the auxiliary staffs like chef, servers, bar tender, cleaners, etc

    Reply
  29. Yahoo..finally we get our own yacht ‼️‼️‼️‼️free rides for all Malaysians 🤪

    Reply
  30. I've never ride on a yacht before..

    Reply
  31. wow mcm hotel 5 star lah

    Reply
  32. Filthy rich!

    Reply
  33. Known around the world as 1MDB Yacht..

    Reply
  34. Masih mahu sokong bn di sg kandis.10000 ribu penghundi bodoh .makan dedah tai najib punja najissssss

    Reply
  35. Akhirnya lepas 10 tahun berkerja di seven eleven.berjaya jugak saya memiliki kapal sendiri…anda bila laagi..😂😂😂

    Reply
  36. Omg… this is madness and to think we pay taxes and these bastards burn our hard earned money… hope you roast in hell…

    Reply

Leave a Reply